Payday loans

AUTÓ TAKARÓK

MOTOR TAKARÓK

Önök mondták

"Kedves Ákos!

Ezúton szeretném megköszönni a munkáját. Ha egy szóval kellene jellemezni, akkor a tökéletes szó illik rá a legjobban. Még egyszer köszönöm!"

Kiss Attila, Debrecen

 

"Köszönöm a munkádat, 10-ből 10 pont! Megnőtt a komfortérzetem!"

Beke Zsolt, Érd

 

"Szia Ákos!

Korábban már vásároltam tőled egy BMW E30-hoz való túra ponyvát. A minősége, szabása és tartóssága mind-mind nagyon elismerésre méltó! Pontosan ezért most szeretnék ajánlatot kérni egy túra ponyvára a motoromhoz..."

Csizmazia Ferenc, Győr

 

"Szuper lett a takaró, tökéletes a méretezés! Köszönöm szépen!"

Illy Péter, Budapest

 

"Kedves Ákos!

Maximálisan elégedett vagyok mindennel, amit készítettél nekem, és csak ajánlani tudlak mindenkinek. Megbízható, gyors, pontos munka, számomra tökéletes kivitelezéssel. Köszönettel:"

Déry János, Budapest

 

"Én is iparos vagyok, és szerintem ez a ponyva nem tökéletes. Hanem 100%-os!"

Dúzs Károly, Gyomaendrőd

 

"Két ponyvát rendeltem Öntől, másfél éve használom őket, és nagyon elégedett vagyok velük. Jó döntés volt!"

Imrey Gábor, Pócsmegyer

 

"Kedves Ákos! Szuper a takaró, gondos, profi munka. Köszönöm Önnek!"

B.I., Pomáz

 

"Két éve vettem Önöktől egy egyedi ponyvát BMW Z4-re. Azóta is örömmel használom."

M. István, Budapest

 

"Köszönettel megkaptam és használatba is vettem a ponyvát, mely kiváló minőségű és tökéletesen illeszkedik az autóhoz! Köszönöm a munkájukat!"

Dr. Kövér Péter, Pécs

Járműtakaró Rendelés

HÍRLEVÉL


 

Gyakran intézett kérdések

 

- Félgarázsban vagy nyitott kocsibeállóban áll a jármű. Elegendő a túra ponyvát választani?

- Valószínűleg igen. Azt érdemes mérlegelni, hogy milyen gyakran és milyen erős napsugárzás fogja érni a ponyvát. Például, ha csak a reggeli vagy az esti órákban süt oda a Nap, akkor a túra ponyva is évekig bírni fogja.

 

- A túra ponyvát/kültéri ponyvát a garázsban is használhatom?

- Természetesen igen.

 

- A garázsban állandóan nedves, dohos a levegő. A beltéri takaró megvédi ettől az autót?

- Nem. A takaró szellőzése csak a légcserét biztosítja, de ha az utánpótlás is párás, akkor a takaró alatt sem lesz száraz a levegő. Ha meg akarjuk óvni a járművet, akkor száraz garázsban a helye.

 

 - Jégeső ellen védelmet nyújt a ponyva?

- Bár a kültéri és a túra ponyvák nem jégverés elleni védelemre lettek tervezve, tapasztalat szerint kb. dió nagyságú jégdarabok esetén még hatásos védelmet nyújtanak.

 

- Mi történik, ha vizesen takarom le a járművet?

- A COVERMAN takaróponyvák lélegző anyagból készülnek, tehát az esetleg vizesen letakart jármű is - időjárástól függően néhány nap alatt megszárad. Arra azonban figyelni kell, hogy szennyeződés ne legyen az autón. Természetesen javasoljuk a nedvesség minél alaposabb eltávolítását.

 

- Előfordulhat kondenzvíz a ponyva alatt?

- Eső után a jármű alól felszálló páradús levegőből foltokban kicsapódhat némi nedvesség a hűvösebb karosszériára. Ez normális jelenség. Ponyváinkat azért készítjük lélegző anyagból, hogy ez a nedvesség minél hamarabb kiszellőzzön. Ez rendszerint 1-2 óra alatt végbemegy az időjárástól függően.

 

- Nem fújja le a szél az autóról a ponyvát?

- Ez kizárt. Minden ponyva alsó szegélye elöl és hátul gumírozott, így a lökhárítók alá befordulva stabilan a helyén tartja. Ezen felül minden kültéri és túra ponyván a kerekeknél rögzítő fülek (motorkerékpárnál lezáró nyílás) találhatók, ezeknél fogva rögzíthető a járműhöz.

 

- Lopás ellen lezárható a ponyva?

- A rögzítő füleknél a ponyva le is zárható, ez lényegesen megnehezíti az illetéktelenek dolgát. A legfontosabb visszatartó tényező azonban az, hogy az adott ponyva jól láthatóan szinte kizárólag arra a típusra jó.

  

 - Mennyi idő alatt tudom feltenni/levenni a ponyvát?

- Az első alkalommal lehet, hogy 2-3 percbe is beletelik, de néhány használat után már alig 1 perc szükséges hozzá.

 

- Mekkora lesz a ponyvám összehajtva?

- Autómérettől függően a kültéri ponyva kb. 60x50x40cm, tömege 6-8 kg; a túra ponyva kb. 50x40x40cm, tömege 5-6 kg. A beltéri takarók kb. 40x30x25cm -esek, tömegük 2-3 kg.