Payday loans

AUTÓ TAKARÓK

MOTOR TAKARÓK

Önök mondták

"Kedves Ákos!

Ezúton szeretném megköszönni a munkáját. Ha egy szóval kellene jellemezni, akkor a tökéletes szó illik rá a legjobban. Még egyszer köszönöm!"

Kiss Attila, Debrecen

 

"Köszönöm a munkádat, 10-ből 10 pont! Megnőtt a komfortérzetem!"

Beke Zsolt, Érd

 

"Szia Ákos!

Korábban már vásároltam tőled egy BMW E30-hoz való túra ponyvát. A minősége, szabása és tartóssága mind-mind nagyon elismerésre méltó! Pontosan ezért most szeretnék ajánlatot kérni egy túra ponyvára a motoromhoz..."

Csizmazia Ferenc, Győr

 

"Szuper lett a takaró, tökéletes a méretezés! Köszönöm szépen!"

Illy Péter, Budapest

 

"Kedves Ákos!

Maximálisan elégedett vagyok mindennel, amit készítettél nekem, és csak ajánlani tudlak mindenkinek. Megbízható, gyors, pontos munka, számomra tökéletes kivitelezéssel. Köszönettel:"

Déry János, Budapest

 

"Én is iparos vagyok, és szerintem ez a ponyva nem tökéletes. Hanem 100%-os!"

Dúzs Károly, Gyomaendrőd

 

"Két ponyvát rendeltem Öntől, másfél éve használom őket, és nagyon elégedett vagyok velük. Jó döntés volt!"

Imrey Gábor, Pócsmegyer

 

"Kedves Ákos! Szuper a takaró, gondos, profi munka. Köszönöm Önnek!"

B.I., Pomáz

 

"Két éve vettem Önöktől egy egyedi ponyvát BMW Z4-re. Azóta is örömmel használom."

M. István, Budapest

 

"Köszönettel megkaptam és használatba is vettem a ponyvát, mely kiváló minőségű és tökéletesen illeszkedik az autóhoz! Köszönöm a munkájukat!"

Dr. Kövér Péter, Pécs

Járműtakaró Rendelés

HÍRLEVÉL


Rólunk

 

Üdvözlöm, Szendrényi Ákos vagyok. 2008-ban alapítottam a Jarmutakaro.hu-t egyéni vállalkozóként.

Korábban 7 éven keresztül Magyarország egyik elismert vitorla-, és hajóponyva-készítő cégénél dolgoztam, 3 évig műhelyvezetőként. Ezalatt rengeteg tapasztalatot szereztem az időjárási elemek, és a kültéri alkalmazású vásznak, ponyvák kölcsönhatásairól. Ugyanakkor feltűnt, hogy míg a hajótulajdonosoknak viszonylag könnyű gondot fordítani a hajó védelmére, addig az autós-motoros társadalomnak nem áll rendelkezésére kielégítő minőségű takaróponyva. Szakmai szemmel nézve világos volt, hogy minden igényt kielégítő autóponyvát készíteni kizárólag elhatározás kérdése, így belevágtam.

 

Azóta már nagyon sokszor hallottam a kérdést: "- Miben különbözik az Önök által gyártott ponyva az áruházakban kaphatótól?"

A válaszom egyszerű: - Mindenben.

Az anyagában, a kidolgozásában, a használhatóságában, a kezelhetőségében, az egyediségében, a tartósságában, és mindezeknél fogva az árában is természetesen.

 

A megbízhatóságnak két fontos pillére van:

Azt, hogy a ponyva ne a kárára, hanem valóban sokáig a hasznára legyen tulajdonosának, elsősorban az alapanyag kiválasztása és minősége biztosítja. Ezért a kültéri ponyvák speciális tulajdonságokkal rendelkező alapanyagát német gyárból, európai áron vásároljuk. Ez természetesen már önmagában komoly költségnövelő faktor, de ez a záloga a magas minőségnek, melyhez kezdetektől fogva ragaszkodunk.

A másik meghatározó tényező, hogy minden egyes takaró és ponyva a tervezéstől és szabástól az utolsó öltésig Magyarországon, teljes egészében ugyanabban a műhelyben, egyedi darabként, gyakorlatilag céhszerűen készül. Így a figyelem mindig az éppen aktuális darabra koncentrálódik.

A ponyvákat a gyártás végén még egyszer átvizsgáljuk, és csak ezután kerül rájuk a márkajelzés. Minden típusra szabott takarót és ponyvát ellátunk gyártási sorszámmal, valamint - a biztonság kedvéért - egy rejtett számmal is.

 

 

 

 

Kizárólag megrendelésre dolgozunk, és igyekszünk minden megvalósítható egyedi kérést teljesíteni. Így az ügyfeleink pontosan olyan ponyvát kapnak, amilyenre szükségük van. A szokatlan feladatokat kihívásnak tekintjük, bár az is előfordul, hogy valamiről le kell beszélnünk a megrendelőt, ha az elképzelés nem látott veszélyt rejt magában.

A Fotógaléria menüpontban ízelítőt láthat eddigi munkáinkból. Büszkék vagyunk arra, hogy egyre több visszatérő ügyfelünk van, akik további járműveikre, vagy egyéb alkalmazásokra rendelnek takaróponyvát.

2011 tavaszán a korábbinál nagyobb műhelyet alakítottunk ki, és még ebben az évben a vállalkozás Coverman néven kft-vé alakult.

COV_05-012015-ben védjegyoltalmat szereztünk, így a COVERMAN márkajelzés lajstromozott védjegy, törvényi oltalmat élvez!

 

A nagyobb volumenű termelés érdekében 2015-ben a Coverman Kft. mellett két új taggal létrehoztuk a Coverwise Kft.-t. A két cég közös műhelyben, ugyanazon szakmai irányítás alatt működött két évig.  2017 elején a Coverwise Kft. beszüntette gyártó tevékenységét, a termelés és értékesítés újra a Coverman Kft.-ben folyik.

A honlapon található összes kép, adat és információ valós, beleértve a vásárlói véleményeket is. Ez utóbbiakat az érintettek szíves hozzájárulásával közöljük.